Ko smo mi?

Šarenilo hladno ceđenih sokova i svežih smutija duginih boja

Kombinujući voće i povrće sličnih boja kako bi se povećao uticaj energije, vitamina, minerala koje određena boja nosi razvrstali smo sokove i smutije u 5 osnovnih kombinacija.

Zašto baš mi?

Zato što naše sokove i smutije pakujemo isključivo u prepoznatljive flašice od 0.33l i 0.5l odmah po ceđenju i sokovi ne oksidiraju, ne gube svoje vitamine i minerale.

Naša misija

Započeli smo sa  idejom da menjamo svoje navike, našu zajednicu tako što ćemo svakoga dana činiti makar nešto istinski dobro za sebe i druge.  Svako ima svoj način. Naš je da se vratimo sebi i podignemo zajedno svoju energiju koja se sve više troši usled izloženosti stresu, užurbanom tempu života i otuđenosti od potreba našeg organizma.

Samo čisto voće i povrće ima tu istinsku energiju u pravom izvornom obliku koja je potrebna našem organizmu. Zato, hajde za početak da nahranimo svoje ćelije na pravi način kako bi nam bile zdrave, vesele i dobro nas služile. 

Naše ključne vrednosti:

Ljubav, ljubav i samo ljubav.

Svežom i zdravom hranom poručujemo sebi i svom telu koliko ga volimo i poštujemo. Naše telo je naš hram.  Unošenjem svežeg voća i povrća u naš organizam, sve naše ćelije uživaju, pa samim tim i mi jer imamo više energije za sve što poželimo.

Ali, to nije dovoljno.
Ukoliko ne volimo svoj odraz u ogledalu, nemamo podršku i ljubav porodice i partnera, ne volimo svoj posao, nismo okruženi ljudima koji nas insipirišu, ne poklanjamo sebi one čarobne trenutke zbog kojih srce zastane, svi vitamini i minerali ovoga sveta nisu dovoljni da se naše telo raduje.

Samo čovek koji voli sebe, može voleti i druge. Samo kada radiš ono što voliš to raste. Samo kada si okružen ljudima koji te insiprišu, razvijaš se. Samo kada neguješ dete u sebi, ostaješ istinski srećan. 

LJubav koja ulazi na usta je samo malo deo ove čarobne energije. Razmišljajte i o ljubavi koju osećate drugim čulima:)
​​
Naš moto

Jednom probaš i ostaješ zauvek!